Obiectivul nostru este sa imbunatatim constant serviciile pe care le oferim pacientilor nostri iar parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. In acest sens va rugam sa ne trimiteti sugestiile dumneavoastra cu privire la serviciile oferite in centrele noastre completand chestionarul de mai jos.
Cum apreciati calitatea serviciilor medicale de laborator? Foarte bunaSatisfacatoareNesatisfacatoare
Cum apreciati timpul de asteptare in sala inainte de accesarea serviciului medical pentru care ati fost programat? ScurtNormalLung
Cum apreciati raportul calitate - pret in ceea ce priveste serviciile de laborator oferite de Laboratorul Otilia? Foarte bunSatisfacatorNesatisfacator
Ati recomanda Laboratorul otilia unui cunoscut (prieten, ruda, coleg de serviciu)? DaNu
Intentionati sa apelati si pe viitor la serviciile noastre? DaNu
Sunteti multumit(a) de felul in care personalul administrativ al Laboratorului Otilia v-a comunicat aspectele privind recoltarea analizelor de laborator si comunicarea rezultatelor? Foarte multumit(a)Multumit(a)Deloc multumit(a)
Va rugam sa evaluati promptitudinea cu care se efectueaza programarile pentru recoltare. Foarte multumit(a)Multumit(a)Deloc multumit(a)
Sunteti multumit(a) de modul in care ati fost tratata de personalul de la recoltare analize medicale? Foarte multumit(a)Multumit(a)Deloc multumit(a)
Va rugam sa ne dati cateva sugestii pentru imbunatirea serviciilor de laborator oferite de Laboratorul Otilia

ACASA | DESPRE NOI | SERVICII | CONTACT | TERMENI SI CONDITII | ACCES PACIENTI
Copyright © S.C. Laborator Otilia s.r.l.